Newsletter

Ons retour beleid

Ruilen, retourneren en reclameren 

1.1  : Retournering van goederen kan uitsluitend in overleg en met toestemming van WFMatWORK.nl.

1.2  : Voor ruilen van producten geldt hetzelfde als bij punt 11.1. Uitsluitend in overleg en met toestemming van WFMatWORK.nl

1.3  : Producten kunnen alleen retour gezonden of geruild worden mits ze in originele en onbeschadigde staat verkeren.

1.4  : Speciaal bestelde producten of producten die op maat of in uw huisstijl zijn gemaakt worden niet retour genomen.

1.5  : Producten kunnen alleen worden geretourneerd of geruild, indien ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking!

1.6  : Indien uw product defect raakt binnen de garantieperiode, wordt er door WFMatWORK.nl conform de garantiebepalingen van het betreffende merk gehandeld. Garantiebepalingen kunnen per productgroep afwijken. Is het te vervangen product niet meer leverbaar dan zal er in overleg een passende oplossing worden gezocht.

1.7  : Volgens de wet kopen op afstand, kunt u het aankoopbedrag retour ontvangen indien het product binnen zeven (7) werkdagen na ontvangst retour gestuurd is. Hierop zijn wel de voorwaarden van toepassing genoemd in de punten 1.1 t/m 1.5

1.8  : De kosten van een retourzending komen voor rekening van de verzender. Uitzonderingen hierop zijn retourzendingen ivm foutieve levering of garantiegevallen. De kosten komen voor dan voor rekening van WFMatWORK.nl. In de gevallen waarin WFMatWORK.nl de kosten draagt is zij ook de partij die de retourzending regiseert en is de klant gehouden aan de voorwaarden die  hierin gesteld worden!

1.9  : Alle situaties die niet in dit overzicht zijn benoemd kunnen uitsluitend in overleg met WFMatWORK.nl worden gehonoreerd! Eigen initiatief in niet benoemde situaties worden niet behandeld!